Eseménynaptár

Esemény neve Nyílt nap a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karon
Időpont 2023. november 21. 08:00 - 16:00
Kategória Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar
Típus Rendezvények
Helyszín Győr, Áldozat utca 12.

Kedves Középiskolás Barátunk! 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehet egyetemistának lenni, most néhány napig  lehetőséged van kipróbálni ezt. 

A Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara szeretettel hív Téged  nyílt napjára 2023. november 21-re a Győr, Áldozat utca 12. szám alatti campusára. 

A program megnyitásaként tájékoztatót tartanak a szakvezető oktatók és a Kar dékánja,  dékánhelyettesei, valamint a Batthyány Lajos Szakkollégium igazgatója, a kari hallgatói  önkormányzat elnöke a SZE szolgáltatásairól és a DFK szakjairól, továbbá a megújult felvételi  szabályokról, pontszámítási rendszerről is hallhatsz. A nyílt napon szabadon látogathatók a  Kar megjelölt előadásai, valamint megismerkedhetsz a képzéseinkkel – a jogász, az igazságügyi  igazgatási (IGIG), a munkaügyi, személyügyi és szociális igazgatási (SZMSZ) alapképzési  szakokkal, a jogi felsőoktatási szakképzéssel (jogi FOSZK), valamint a mesterképzéseinkkel –,  és felteheted a kérdéseidet a jogi kari oktatóknak és hallgatóknak.  

A felvételivel kapcsolatos részletes információkat a felveteli.sze.hu oldalon, a képzésekkel és  kari élettel kapcsolatos híreket a Kar honlapján (dfk.sze.hu) és Facebook-oldalán  (www.facebook.com/szedfk) találsz.


Esemény küldése e-mailben E-mail cím
Esemény importálása saját naptárba letöltés
Esemény forrása MEGHÍVÓ